Nationale Bellijn Lezen & Schrijven

Ben jij of ken jij iemand die moeite heeft met lezen en schrijven? Bel gratis naar de Nationale Bellijn Lezen & Schrijven. Stichting Lezen & Schrijven helpt je graag.

Ben jij of ken jij iemand die moeite heeft met lezen en schrijven? Heb je interesse in een taalcursus? Of wil je zelf mensen helpen en taalvrijwilliger worden? Bel voor gratis advies naar de Nationale Bellijn Lezen & Schrijven, wij helpen je graag.

Moeite met lezen en schrijven?

Stichting Lezen & Schrijven helpt mensen die niet kunnen lezen en schrijven of daar moeite mee hebben. Ook helpen wij mensen die moeite hebben met rekenen of digitaal werken. Er zijn veel mogelijkheden om hier beter in te worden. Als je belt, kijken wij graag met je mee welke oplossing het beste bij jou past.

Bel ons

Om je te helpen op het gebied van lezen en schrijven, is er een gratis nummer: 0800-023 44 44. Dit nummer is iedere werkdag van 09.00 uur tot 17.00 uur bereikbaar. Iedereen kan bellen voor gratis advies, of om zich op te geven voor een cursus. Je kunt ook bellen voor iemand anders die moeite heeft met lezen en schrijven.

Wat gebeurt er als je belt naar 0800-023 44 44?

  1. Als je het nummer belt, hoor je meteen een computerstem. Op dat moment gaat bij de Stichting Lezen & Schrijven de telefoon over. Er wordt altijd snel opgenomen.
  2. Vervolgens krijg je een medewerker van de stichting aan de telefoon. Stel gerust al je vragen over cursussen, kosten of andere dingen. De medewerker probeert je zo goed mogelijk te helpen of verwijst je door.
  3. Als je belt om jezelf of iemand anders op te geven voor een cursus, kan dat meteen. Laat je gegevens achter en wij gaan ermee aan de slag. Je wordt zo snel mogelijk teruggebeld met meer informatie. In die tijd zit je nog nergens aan vast.

Word ook taalvrijwilliger!

Wil jij ook mensen helpen met lezen en schrijven? Wij zoeken altijd taalvrijwilligers. Bel daarvoor de bellijn, lees meer of meld je aan!

Kijk ook eens bij: