Doe een gift

Geen mensen meer langs de zijlijn of in de wachtrij voor taalscholing, dat is ons doel. Om de groei van het aantal laaggeletterden in Nederland te stoppen, moeten 100.000 mensen per jaar een cursus kunnen volgen. Een ambitieus doel, waar jij met een kleine gift al aan kan bijdragen. Want alleen samen kunnen we zorgen dat iedereen mee kan doen.

Elk bedrag helpt

Jouw donatie draagt direct bij aan een geletterd Nederland en een inclusievere samenleving. Met jouw gulle gift zorgen wij bijvoorbeeld voor lesmateriaal, training van vrijwilligers en speciale programma’s die zich richten op het vinden van werk of het op orde krijgen van je financiële administratie.

Wist je dat wij voor € 7,50 bijvoorbeeld al een cursist van lesmateriaal kunt voorzien? Voor €25 kunnen we al een vrijwilliger trainen. Door ons structureel te steunen, stel je ons ook in staat om nieuwe programma’s te ontwikkelen en campagne te voeren om het taboe te doorbreken en cursisten te werven. Zo werken we aan een inclusieve en sterke samenleving, waarin plek is voor iedereen.  

Dat kunnen we niet zonder jou!

Heb je vragen over je (periodieke) donatie, nalaten aan Stichting Lezen & Schrijven of fiscale voordelen van je schenking? Wij staan je graag te woord via 070-302 26 60.

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Klik hier voor meer informatie over onze cookies.

OK