Speel mee met de VriendenLoterij

Dankzij onze trouwe vrienden… 

Afgelopen jaar heeft de VriendenLoterij bijna € 60 miljoen geschonken aan tientallen Nederlandse goede doelen die zich inzetten voor een betere samenleving. Ook Stichting Lezen & Schrijven wordt al jaren gesteund met een vaste bijdrage uit de opbrengst van de loterij. Met deze bijdrage kunnen wij bijvoorbeeld belangrijke vernieuwingen in onze programma’s doorvoeren en bewustwordingscampagnes organiseren. De jaarlijkse Taalheldenprijs – waarmee we cursisten en vrijwilligers in het zonnetje zetten – kunnen wij alleen dankzij de onze vrienden van de VriendenLoterij organiseren.  

Speel mee voor Stichting Lezen & Schrijven 

Iedere maand kans maken op droomprijzen én ons werk steunen? Dat kan door ook mee te spelen met de VriendenLoterij voor Stichting Lezen & Schrijven. Meespelen is eenvoudig: om direct mee te spelen voor Stichting Lezen & Schrijven, hoef je je alleen aan te melden via DEZE LINK. Je mobiele nummer is automatisch je lotnummer.

Een lot kost €13,75 per trekking. Je kunt op elk gewenst moment opzeggen. De helft van de lotprijs komt ten goede aan het werk van Stichting Lezen & Schrijven. Maandelijks is er een trekking en maak je kans op prachtige prijzen en je steunt Stichting Lezen & Schrijven! Je kunt op elk gewenst moment opzeggen.

Speel mee met de VriendenLoterij