Speel mee met de VriendenLoterij

Dankzij onze trouwe vrienden… 

Afgelopen jaar heeft de VriendenLoterij bijna € 61,1 miljoen geschonken aan tientallen Nederlandse goede doelen die zich inzetten voor een betere samenleving. Ook Stichting Lezen & Schrijven wordt al jaren gesteund met een vaste bijdrage uit de opbrengst van de loterij. Met deze bijdrage kunnen wij bijvoorbeeld belangrijke vernieuwingen in onze programma’s doorvoeren en bewustwordingscampagnes organiseren. De jaarlijkse Taalheldenprijs – waarmee we cursisten en vrijwilligers in het zonnetje zetten – kunnen wij alleen dankzij de onze vrienden van de VriendenLoterij organiseren.  

Over de VriendenLoterij

De VriendenLoterij wil een vriend zijn voor alle Nederlanders. Voor mensen die een steuntje in de rug nodig hebben om mee te kunnen doen in de samenleving. En voor deelnemers die grote prijzen kunnen winnen.   De VriendenLoterij steunt daarom goede doelen, clubs en verenigingen die zich richten op gezondheid en welzijn van mensen. Hierbij krijgen wij hulp van onze bekende Vrienden. Sinds 1998 is ruim € 907 miljoen geschonken aan meer dan 3.300 (sport)clubs en verenigingen en 47 goede doelen.

Speel mee voor Stichting Lezen & Schrijven 

Iedere maand kans maken op droomprijzen én ons werk steunen? Dat kan door ook mee te spelen met de VriendenLoterij voor Stichting Lezen & Schrijven. Meespelen is eenvoudig: om direct mee te spelen voor Stichting Lezen & Schrijven, hoef je je alleen aan te melden via onderstaande button. Je mobiele nummer is automatisch je lotnummer.

Vanaf januari 2020 kost een lot €14 per trekking. Er zijn 14 trekkingen per jaar. Kijk voor meer informatie op VriendenLoterij.nl/speluitleg. Je kunt op elk gewenst moment opzeggen. De helft van de lotprijs komt ten goede aan het werk van Stichting Lezen & Schrijven. Maandelijks is er een trekking en maak je kans op prachtige prijzen en je steunt Stichting Lezen & Schrijven! Je kunt op elk gewenst moment opzeggen.

VriendenLoterij vervult hartenwens van taalambassadeur Gormah (44) uit Almere Buiten.

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Klik hier voor meer informatie over onze cookies.

OK