Word samenwerkingspartner

Om laaggeletterdheid op de agenda te houden en in heel Nederland zoveel mogelijk mensen te scholen, werken we samen met honderden partners. Zowel met regionale samenwerkingspartners met Taal voor het Leven als landelijke kennispartners. Ook werken we samen met zakelijke partners, waarmee we dankzij financiële steun werken aan agendering en specifieke projecten.

Samenwerkingspartner voor scholing

Met het ondersteuningsprogramma Taal voor het Leven organiseren we samen met honderden gemeenten, (zorg)instellingen, bedrijven, docenten en vrijwilligers scholing. We bundelen krachten in een duurzaam netwerk in 35 arbeidsmarktregio’s. Meer weten over samenwerkingen binnen Taal voor het Leven? Neem contact op met de lokale projectleider.

Word kennispartner

Op het gebied van laaggeletterdheid en taalscholing werken we samen met landelijke organisaties als de LeescoalitieStichting ABC en Alles is gezondheid...  Wilt u kennisdelen en een structurele samenwerking aangaan met Stichting Lezen & Schrijven en haar partners? Neem contact op via: 070 - 302 26 60

Meer informatie over onze landelijke kennispartners.

Praktijkvoorbeelden

Laat je inspireren door praktijkvoorbeelden die laten zien hoe organisaties op lokaal niveau samenwerken in de aanpak van laaggeletterdheid. 

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Klik hier voor meer informatie over onze cookies.

OK