Wat betekent uw bijdrage?

Wat betekent uw bijdrage?

U hebt zich aangesloten bij Heldere Zaak. Dat betekent een grote bijdrage voor uw lokale gemeenschap. En u laat zien dat u zich het lot van 2,5 miljoen Nederlanders aantrekt.

U wilt uw betrokkenheid misschien ook delen. Want ook daarmee helpt u ons om meer ondernemers te overtuigen zich aan te sluiten en meer mensen bewust te maken van de omvang van laaggeletterdheid in Nederland. Om u op weg te helpen, kunt u bij ons een persbericht opvragen dat u kunt gebruiken om lokale media te benaderen. 

Wat kunt u nog meer doen?

Als de verhalen van onze ervaringsdeskundigen u raken, of u herkent het probleem bij een van uw klanten of uw medewerkers en u wilt meer doen om hen verder te helpen? Dat kan. Wij ondersteunen u hier graag bij. Sinds jaar en dag ondersteunt Stichting Lezen & Schrijven gemeenten, organisaties en werkgevers bij de aanpak van laaggeletterdheid. Wij denken ook graag met u mee over hoe u laaggeletterdheid binnen uw onderneming verder aan kunt pakken. Neemt u hiervoor contact op met ons.

Wat betekent uw bijdrage? Ondersteuning voor uw eigen organisatie
Wat betekent uw bijdrage? Contactgegevens
"Ik had weleens gehoord van laaggeletterdheid, maar nooit gedacht dat dat ook een rol binnen mijn eigen onderneming zou spelen. Nadat ik een artikel las over wat laaggeletterdheid precies inhoudt en wat de kenmerken zijn van mensen die het proberen te verbergen, viel het kwartje. Stichting Lezen & Schrijven heeft me op weg geholpen om ook binnen mijn bedrijf mijn medewerkers aan te spreken op het probleem en hen op weg te helpen naar passend onderwijs. Het heeft voor zeker twee van mijn mensen een levensgroot verschil gemaakt. Ik zou willen dat ik het eerder herkend had."
Robert, ondernemer. Kreeg twee werknemers uit de schuldsanering door hen met begeleiding aan te spreken op hun problemen.

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Klik hier voor meer informatie over onze cookies.

OK