Wat kunt u nog meer doen?

Wat kunt u nog meer doen?

Met uw steun voor de Heldere Zaak maakt u een verschil; door uw bijdrage, kunnen wij meer bereiken.

Maar als de verhalen van onze ervaringsdeskundigen u geraakt hebben, of u herkent het probleem bij een van uw klanten of uw medewerkers, en u wilt meer doen om hen verder te helpen, dan ondersteunen wij u hier graag bij.

"Ik had weleens gehoord van laaggeletterdheid, maar nooit gedacht dat dat ook een rol binnen mijn eigen onderneming zou spelen. Nadat ik een artikel las over wat laaggeletterdheid precies inhoudt en wat de kenmerken zijn van mensen die het proberen te verbergen, viel het kwartje. Stichting Lezen & Schrijven heeft me op weg geholpen om ook binnen mijn bedrijf mijn medewerkers aan te spreken op het probleem en hen op weg te helpen naar passend onderwijs. Het heeft voor zeker twee van mijn mensen een levensgroot verschil gemaakt. Ik zou willen dat ik het eerder herkend had."
Robert, ondernemer. Kreeg twee werknemers uit de schuldsanering door hen met begeleiding aan te spreken op hun problemen.

Sinds jaar en dag ondersteunt Stichting Lezen & Schrijven gemeenten, organisaties en werkgevers bij de aanpak van laaggeletterdheid. Wij denken ook graag met u mee over hoe u laaggeletterdheid binnen uw onderneming verder aan kunt pakken. Neemt u hiervoor contact op met Stichting Lezen & Schrijven.

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Klik hier voor meer informatie over onze cookies.

OK