Taalzoeker

Ken je iemand die interesse heeft in een cursus leren lezen en schrijven voor volwassenen? Met de Taalzoeker zie je alle cursussen in de buurt.

De Taalzoeker is een simpele, handige website die iedereen kan gebruiken om alle taalcursussen in de buurt te vinden. Je vindt er een overzicht van alle scholingsmogelijkheden in Nederland op het gebied van basisvaardigheden, waaronder lezen en schrijven, rekenen en werken met de computer. Goed leren lezen en schrijven ligt dankzij de Taalzoeker voor iedereen binnen handbereik.

Voor wie is Taalzoeker bedoeld?

De Taalzoeker is bedoeld voor de ‘doorverwijzer’. Dit is een familielid, vriend, kennis of collega van iemand die beter wil leren lezen en schrijven. Maar het kan bijvoorbeeld ook een baliemedewerker zijn. Met behulp van de Taalwijzer breng je iemand op eenvoudige wijze in contact met de cursus die het beste aansluit bij wat hij of zij wil leren. De Taalzoeker bevat cursussen lezen, schrijven, spreken, luisteren, rekenen en digitale vaardigheden van zowel formele als non-formele aanbieders. Op basis van adresgegevens zie je eenvoudig welke cursus het dichtst in de buurt is.

Over de Taalzoeker

De Taalzoeker is ontwikkeld door Stichting Lezen & Schrijven en maakt gebruik van gegevens van G!DS en Het Begint met Taal. De Taalzoeker is te vinden via taalzoeker.nl.

Kijk ook eens bij:

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Klik hier voor meer informatie over onze cookies.

OK