Taalpunt Twenterand viert vijfjarig bestaan met glossy ‘De Erika’

Op woensdag 8 mei bestond Taalpunt Twenterand al weer 5 jaar. Al die tijd is Dianne Companje betrokken geweest als coördinator. Samen met Taalambassadeur Erika, zet ze zich in om laaggeletterden te vinden en te motiveren om naar een cursus te gaan. Dianne werd met een prachtige bos bloemen in het zonnetje gezet vanwege al haar inspanningen.

Maar er was nog een feestje te vieren! Erika overhandigde het eerste exemplaar van haar eigen glossy ‘De Erika’ aan wethouder Mark Paters. In deze glossy heeft ze haar verhaal opgetekend en laat ze tegelijkertijd haar creativiteit zien. En ze maakt echt prachtige dingen! Daarmee wil ze anderen inspireren om ook te gaan doen waar ze goed in zijn. Ze geeft tips tegen eenzaamheid en deelt een heerlijk recept voor maïskoekjes. Kortom, het is een veelzijdige glossy. Ze hoopt dat mensen zich in haar verhaal herkennen en zelf ook een cursus gaan volgen. 

Mocht je meer willen weten over de aanpak van laaggeletterdheid in Twente of zelf laaggeletterden willen helpen, neem dan contact op met Jolanda van Velzen via jolandavanvelzen@lezenenschrijven.nl. Wil je meer weten over de glossy of een aantal exemplaren bestellen? Neem dan contact op met Dianne Companje via d.companje@bibliotheektwenterand.nl.

Taalpunt Twenterand viert vijfjarig bestaan met glossy ‘De Erika’

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Klik hier voor meer informatie over onze cookies.

OK