Werken bij

Stichting Lezen & Schrijven kent een informele cultuur met gedreven medewerkers die maatschappelijk betrokken zijn. Het is van belang dat je zelfstandig handelt en denkt in kansen. Je toont durf en creatief ondernemerschap. In het nemen van beslissingen weeg je ook de belangen van anderen. Door je inzicht en enthousiasme weet je mensen en organisaties te verbinden. Je wilt jezelf ontplooien. Flexibiliteit en humor zijn je niet vreemd.

 

Rayonmedewerker Oost (32-40 uur)

Ben jij een klantgerichte, zelfstandige medewerker die graag op inhoudelijk, administratief en organisatorisch vlak het rayonteam en diverse projecten ondersteunt? Ben je graag vraagbaak voor collega’s en partnerorganisaties én wil je je inzetten voor het verminderen en voorkomen van laaggeletterdheid in Nederland? Lees snel verder!

Bekijk vacature

Stagiair(e) Campagnemedewerker

Ben jij een enthousiaste, creatieve en daadkrachtige campagnemedewerker in spe? Sta je bekend als organisatietalent en kun je ook nog eens goed schrijven? En zoek je een stage bij een maatschappelijk betrokken organisatie? Dan gaan we graag met jou in gesprek!  

Bekijk vacature