Werken bij

Stichting Lezen & Schrijven kent een informele cultuur met gedreven medewerkers die maatschappelijk betrokken zijn. Het is van belang dat je zelfstandig handelt en denkt in kansen. Je toont durf en creatief ondernemerschap. In het nemen van beslissingen weeg je ook de belangen van anderen. Door je inzicht en enthousiasme weet je mensen en organisaties te verbinden. Je wilt jezelf ontplooien. Flexibiliteit en humor zijn je niet vreemd.

 

Controller

Nederland heeft 2,5 miljoen laaggeletterden en dat vinden wij veel te veel! Het is daarom dan ook de missie van de Stichting Lezen en Schrijven om laaggeletterdheid in Nederland te verminderen en waar mogelijk te voorkomen. Heb je óók hart voor het verminderen en voorkomen van laaggeletterdheid in Nederland en wil je daar vanuit je vakgebied Financiën iets aan doen, dan hebben wij een interessante uitdaging voor je!

Bekijk vacature

P&O-adviseur

Nederland heeft 2,5 miljoen laaggeletterden en dat vinden wij veel te veel! Het is daarom dan ook de missie van de Stichting Lezen en Schrijven om laaggeletterdheid in Nederland te verminderen en waar mogelijk te voorkomen. Heb je óók hart voor het verminderen en voorkomen van laaggeletterdheid in Nederland en wil je daar vanuit je vakgebied P&O iets aan doen, dan hebben wij een interessante uitdaging voor je!

Bekijk vacature

Stagiair Beleid en Strategie (32-40 uur)

Ben jij een student Bestuurskunde of Politicologie en zoek je een interessante stage waarbij je een actieve en ondersteunende bijdrage kan leveren aan de politieke agenda en actieplannen om laaggeletterdheid te voorkomen en verminderen? Lees dan snel verder!

Bekijk vacature

Stagiair(e) Campagnemedewerker

Ben jij een enthousiaste, creatieve en daadkrachtige campagnemedewerker in spe? Sta je bekend als organisatietalent en kun je ook nog eens goed schrijven? En zoek je een stage bij een maatschappelijk betrokken organisatie? Dan gaan we graag met jou in gesprek!  

Bekijk vacature

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Klik hier voor meer informatie over onze cookies.

OK