Werken bij

Stichting Lezen & Schrijven kent een informele cultuur met gedreven medewerkers die maatschappelijk betrokken zijn. Het is van belang dat je zelfstandig handelt en denkt in kansen. Je toont durf en creatief ondernemerschap. In het nemen van beslissingen weeg je ook de belangen van anderen. Door je inzicht en enthousiasme weet je mensen en organisaties te verbinden. Je wilt jezelf ontplooien. Flexibiliteit en humor zijn je niet vreemd.

 

Programma manager ontwikkeling & ondernemerschap

Ben jij een actieve, zelfstandige en resultaatgerichte programma-manager ontwikkeling & ondernemerschap? Een aanjager die in één keer overziet wat er speelt, nieuwe werkvormen weet te stimuleren, weet hoe de wereld van subsidies en opdrachtverlening in het publieke domein werkt én zich in wil zetten voor het verminderen en voorkomen van laaggeletterdheid in Nederland. Ben jij die innovatieve aanjager? Lees dan snel verder!

Bekijk vacature

Stagiair Beleid en Strategie (32-40 uur)

Ben jij een student Bestuurskunde of Politicologie en zoek je een interessante stage waarbij je een actieve en ondersteunende bijdrage kan leveren aan de politieke agenda en actieplannen om laaggeletterdheid te voorkomen en verminderen? Lees dan snel verder!

Bekijk vacature

Stagiair(e) Campagnemedewerker

Ben jij een enthousiaste, creatieve en daadkrachtige campagnemedewerker in spe? Sta je bekend als organisatietalent en kun je ook nog eens goed schrijven? En zoek je een stage bij een maatschappelijk betrokken organisatie? Dan gaan we graag met jou in gesprek!  

Bekijk vacature

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Klik hier voor meer informatie over onze cookies.

OK