Het Forum AtotZ

Het Forum AtotZ is een uniek, onafhankelijk, informeel platform dat bestaat uit 27 prominente en aansprekende Nederlanders. Op verschillende manieren zetten zij zich in om aandacht te vragen voor laaggeletterdheid.

De leden hebben ieder een verschillende achtergrond, maar spelen allemaal een toonaangevende rol binnen hun eigen vakgebied.

De leden van het Forum AtotZ zijn begaan met maatschappelijke ontwikkelingen. Zij weten als geen ander hoe belangrijk een goede beheersing van lees- en schrijfvaardigheden is om mee te kunnen doen in de samenleving. Lid van het Forum zijn momenteel: Frits van Oostrom, Nurten Albayrak-Temur, Peter Bakker, Frans Bauer, Hans de Boer, Daphne Deckers, Wendy van Dijk, Adriaan van Dis, Huub van Doorne, Raphael Evers, Louise O. Fresco, Inez de Graaff, Pieter van den Hoogenband, Yvon Jaspers, Kete Kervezee, Tania Kross, Andre Knottnerus, Hendrik de Kubber, Paul de Leeuw, Paul van Loon, Ed Nijpels, André Rieu, Paul Rosenmöller, Paul Scheffer, Naema Tahir, Humberto Tan en Paul Witteman. 

 

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Klik hier voor meer informatie over onze cookies.

OK