Succes! Online afspreken

Online afspreken. Hoe doe je dat? En met welk programma? 

Wil je met je deelnemer online in gesprek of aan de slag? Maak dan gebruik van onze nieuwe Succes! Digitaalkaarten, die we speciaal in deze Coronatijd online beschikbaar stellen. Zorg dat de deelnemer de Digitaalkaarten ook altijd op papier heeft. Kies de optie die bij je past:

Je kunt hierboven kiezen uit de volgende Succes! Digitaalkaarten:

  • Video-bellen met WhatsApp: Wil je één op één overleggen met je deelnemer op je smartphone? Kies dan voor video-bellen via WhatsApp.
  • Overleggen met Teams: Wil je met één of meer mensen overleggen op de computer, tablet of smartphone? Kies dan voor Teams. Als je deelnemer ook een laptop heeft, kies dan voor de laptop want dat is gemakkelijker dan smartphone.
  • Aan de slag met online afspraken: Hier worden zowel Teams als WhatsApp behandeld.
  • Oefenen met WhatsApp: Hier gaat het niet alleen over video-bellen binnen WhatsApp, maar ook over de andere mogelijkheden.

Succes!-boekje 'Een berichtje in WhatsApp'

Wil je nog meer oefenen? Probeer dan eenmalig een keer het Succes!-boekje  ‘Een berichtje in WhatsApp’.

Wil je ook gebruik maken van de andere Succes!-boekjes en digitaalkaarten, dan hoort hier nog training bij.

Succes! Digitale vaardigheden

In combinatie met Succes!-boekjes en de Digitaalkaarten bieden we ook een e-learning aan bij sommige boekjes. Bijvoorbeeld bij 'Een berichtje in WhatsApp'. In combinatie met lesboekjes bieden we nog meer digitaal lesmateriaal. Binnen het aanbod Succes! Digitale vaardigheden bieden we ook Een berichtje in WhatsApp.

Extra informatie

Het is raadzaam om te zorgen dat Teams geïnstalleerd is op het apparaat van de deelnemer. Het handigst is om te vragen of iemand in zijn omgeving dit kan doen of help de deelnemer hier zelf mee. Er zitten Digitaalkaarten voor het Downloaden van Teams in de set 'Overleggen met Teams'.

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Klik hier voor meer informatie over onze cookies.

OK