Met deze bijdrage kunnen wij bijvoorbeeld belangrijke vernieuwingen in onze programma’s doorvoeren en bewustwordingscampagnes organiseren. De jaarlijkse Taalheldenprijs – waarmee we cursisten en vrijwilligers in het zonnetje zetten – kunnen wij alleen dankzij de onze vrienden van de VriendenLoterij organiseren. 

Over de VriendenLoterij

De VriendenLoterij wil een vriend zijn voor alle Nederlanders. Voor mensen die een steuntje in de rug nodig hebben om mee te kunnen doen in de samenleving. En voor deelnemers die grote prijzen kunnen winnen. De VriendenLoterij steunt daarom goede doelen, clubs en verenigingen die zich richten op gezondheid en welzijn van mensen. Hierbij krijgen wij hulp van onze bekende Vrienden. Sinds 1998 is ruim € 907 miljoen geschonken aan meer dan 3.300 (sport)clubs en verenigingen en 47 goede doelen.

Speel mee voor Stichting Lezen en Schrijven 

Iedere maand kans maken op droomprijzen én ons werk steunen? Dat kan door ook mee te spelen met de VriendenLoterij voor Stichting Lezen en Schrijven. Meespelen is eenvoudig: om direct mee te spelen voor Stichting Lezen en Schrijven, hoef je je alleen aan te melden via onderstaande button. Je mobiele nummer is automatisch je lotnummer.

Een lot kost € 14 per trekking. Er zijn 14 trekkingen per jaar. Kijk voor meer informatie op VriendenLoterij.nl/speluitleg. Je kunt op elk gewenst moment opzeggen. De helft van de lotprijs komt ten goede aan het werk van Stichting Lezen en Schrijven. Maandelijks is er een trekking en maak je kans op prachtige prijzen en je steunt Stichting Lezen en Schrijven! Je kunt op elk gewenst moment opzeggen.

Vriendenloterij logo 2020