In veel regio’s wordt al nagedacht over activiteiten tijdens de Week. Om hierbij te helpen stellen we ook dit jaar weer een Toolkit met communicatiematerialen en inspiratie beschikbaar via www.weekvanlezenenschrijven.nl.  

Toolkit

In deze Toolkit kun je materialen vinden zoals e-mail banners, flyers en posters, maar ook ideeën voor leuke activiteiten en materialen om deze te organiseren, zoals placemats, stappenplannen en een concept-persbericht. Heb je zelf leuke ideeën voor activiteiten? Stuur dan een mail naar mariekevellinga@lezenenschrijven.nl.  

Doe mee

Nieuw is dat gemeenten zich dit jaar actief kunnen verbinden aan de Week van lezen en schrijven. Gemeenten kunnen met behulp van de Toolkit laten zien dat zij als gemeente actief meedoen met de Week. We plaatsten de logo’s van deze gemeenten op de website en zorgen dat de logo’s doorlinken naar een passende website van de gemeente. Bijvoorbeeld een pagina met meer informatie over de lokale aanpak of de plaatselijke aanmeldpagina. Onze lokale adviseur kan samen met het lokale taalnetwerk advies geven over de invulling van de pagina en verdere acties. Meer weten? Neem dan contact op met je lokale adviseur van Stichting Lezen en Schrijven of stuur een mail naar mariekevellinga@lezenenschrijven.nl.

Vragen?

Marieke Vellinga

Friesland