Drie nieuwe Succes!-boekjes  

We ontwikkelden drie boekjes over videobellen. Hoe je dat doet op je tablet, met je smartphone, op je computer; alle mogelijkheden worden stap voor stap uitgelegd in deze nieuwe Succes!-boekjes. Super handig voor iedereen die niet precies weet hoe het zit en toch graag digitaal wil meedoen.  

Ook hebben we 44 nieuwe Digitaalkaarten over videobellen opgenomen in de vernieuwde Basishulp Digitale vaardigheden.  

Nog meer nieuw: e-learnings

Bij ieder Succes!-boekje Digitale vaardigheden hebben we een bijbehorende e-learning ontwikkeld. Al deze e-learnings zijn getest door Taalambassadeurs en vind je op onze website. De e-learnings zijn voor iedereen toegankelijk. Je kunt gelijk beginnen met oefenen; een inlogcode is niet nodig. De e-learnings gaan over uiteenlopende onderwerpen en zijn verdeeld over twee niveaus, Instroom en Basisniveau 1. 

Nieuwsgierig geworden of wil je aan de slag? 

Ben je vrijwilliger en heb je zin om de nieuwe boekjes en e-learnings uit te proberen? Of wil je de nieuwe Digitaalkaarten even bekijken om te zien welke jij goed kunt gebruiken? Ga vooral je gang!  

De vernieuwde Basishulp en de nieuwe boekjes zijn voor partners beschikbaar in de Bestelportal (downloadbaar). Heb je de Basishulp Digitale vaardigheden al eerder besteld? Dan sturen we je automatisch een setje met de aanvullingen. Je hoeft dus geen nieuwe map te bestellen. 

Ben je vrijwilliger en heb je geen toegang tot de Bestelportal? Neem dan contact op met je coördinator.   

Samen blijven ontwikkelen  

We hopen dat dit nieuwe materiaal nog beter aansluit bij de leerwensen van deelnemer(s). Werkt het nieuwe materiaal prettig en ben je er blij mee? Dan vinden wij het fijn als je dat vertelt aan collega’s, vrijwilligers, partners, coördinatoren – iedereen die het maar wil horen eigenlijk! Mis je nog iets in het materiaal? Laat het ons dan weten, dan kunnen we daar in de toekomst rekening mee houden.  

Wat is Succes!? 

De lesmethode Succes! helpt mensen om hun vaardigheden te verbeteren op het gebied van lezen, schrijven, rekenen en het werken op de computer. De methode bestaat ondertussen uit ruim 100 boekjes en een Basishulp, verdeeld over Succes! Taal, Succes! Rekenen en Succes! Digitale vaardigheden. Voor Succes! Digitale vaardigheden zijn ook e-learnings ontwikkeld. Succes! is ontwikkeld vanuit Taal voor het leven

Vragen?

Neem contact op met een van onze adviseurs.

Ellen Pattenier